JURA Professional
+36 70 433 64 57
sales@juraprofi.hu

X10

Kategória: 10-30 dolgozó/vendég esetére

Speciális kávék egy modern technológiából származó, robusztus, kényelmes, multifunkcionális terméktől

Az X10 ámulatba ejt sokoldalúságával, felhasználóbarát jellegével és egyediségével. 31 különféle specialitást kínálva mesterien magában foglalja a tejjel és tejhabbal készített kávéspecialitások teljes választékát, valamint a speciális fekete kávék teljes spektrumát. A Professional Aroma Grinder meghatározó innovációi közé tartozik a magas őrlés minősége és a 12,2% -kal * intenzívebb aroma. A One-Touch Lungo funkciónak köszönhetően a kávégép azt is tudja, hogyan múlhatja felül a képzeletét egy a caffé Baristával vagy egy lungo Baristával. A teák szerelmeseinek forró vízzel is szolgál különböző hőmérsékleti szinteken. Szilárd állítható magasságú kombinált kávékiömlővel speciális kávét - vagy akár két italt egyidejűleg - készíthet, és egyetlen gombnyomással adagolhatja azokat a csészékbe vagy poharakba. A 4,3 hüvelykes, nagy felbontású érintőképernyő színes képernyője teljesen intuitív. A könnyen érthető modern grafikai megoldások miatt az új felhasználók számára is egyszerű a kávégép kezelése. A különböző kávéspecialitások programozhatók és megnevezhetők az Ön igényei szerint. A gép feltöltésére fordított idő minimálisra csökken az 1 kg-os tartálykapacitással rendelkező, nagy méretű babtartállyal, egy 5 literes víztartállyal és egy 40 adagra elegendő kapacitású kávédaráló-tartállyal.

* Professzionális aromadaráló a hagyományos darálókkal összehasonlítva

Korszerű technológiák a tökéletes élvezethez

A Professional Aroma Grinder meghatározó tulajdonságai közé tartozik a 12,2% -kal * intenzívebb aroma és a magas őrlés minősége a kávégép teljes élettartama alatt. A tökéletesített daráló geometriája optimális csiszolási görbével van ellátva. Következésképpen a finom részecskék nagyobb aránya az őrleményben garantálja, hogy az ízek tökéletesen kibontakozzanak. A Pulse Extraction Process (P.E.P.®) a kis mennyiségű különlegességekhez optimális kivonatolási időt biztosít, illetve megadja a ristretto és espresso ízbombáját. A One-Touch Lungo, azaz az Egygombos Lungo funkció különösen finom hosszú italokat kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy forró vizet adjon a tökéletesen kivont kávéhoz, mint egy profi barista. Az X10 állítható magasságú kettős kifolyóval rendelkezik, amely a finom habtechnológiának köszönhetően tökéletes kávéspecialitásokat készít tejjel és tejhabbal.

TÜV-tanúsítvány szerint garantált higiénia

Az X10 karbantartása pont annyira egyszerű, mint a használata. Beépített öblítő- és tisztítóprogramjai az eredeti JURA tisztítószerekkel használva biztosítják a TÜV-tanúsítványú higiéniát és tisztaságot. A tejrendszer tisztítása is egyetlen gombnyomásra történik az X10 készüléken. A dupla kifolyó könnyen leszedhető, ezután könnyű hozzáférni a tejkifolyókhoz és azok egyszerűen kicserélhetők, ha szükséges.

Személyre szabhatóság az egyedi igények kielégítésére

Az X10 készülék kombinálható másik kávéfőzőgépekkel vagy olyan elegáns kiegészítőkkel, mint például a csészemelegítő, a Cool Control tejhűtő, a vízrákötő szett vagy a kártyás fizetési rendszer – ezáltal megalkotva a tökéletesen személyre szabott kávémegoldást a különböző helyeken.