PCC Budapest operated by Kávé Profi Kft
+36 70 431 74 88
info@juraprofi.hu

GIGA X8

Kategória: >30 dolgozó/vendég esetére

Maximális teljesítményre tervezve

A GIGA X8 a JURA professzionális felhasználásra szánt automata kávéfőző gépeinek teljesen új generációját képviseli. Minden tekintetben kiváló, 4 különböző területen pedig még az eddigieknél is professzionálisabb:

  1. A GIGA X8 teljesen új belső kidolgozása azt jelenti, hogy mostantól még robusztusabb, hatékonyabb, intelligensebb, és még szervizelni is könnyebb.
  2. A kombinált kávékiömlő tervezésénél a professzionális felhasználók igényeit és elvárásait tartottuk szem előtt.
  3. A mosogatógép-tűrő csepegtető tálca fél kézzel is könnyen eltávolítható és üríthető.
  4. Érintőképernyője jól kiismerhető és könnyen kezelhető, miközben tökéletes rugalmasságot biztosít.

 

A JURA GIGA X8 típusú készülékének legapróbb részleteiben is a svájci innováció és szakértelem testesül meg. Minőségével, szolgáltatásaival és megbízhatóságával ez a gép bárhol lenyűgözi a felhasználókat, ahol akár napi 200 csésze kávé sem számít szokatlan mennyiségnek. Az ehhez párosuló, minden tekintetben kiváló teljesítmény eredménye egy olyan csúcstechnológiás automata kávéfőző gép, amely ideálisan alkalmazkodik az irodai környezetek, értekezletek, vendéglátóhelyek és elvitelre is árusító helyek kávémegoldásaival szemben támasztott követelményekhez.

Korszerű technológiák a tökéletes élvezethez

A GIGA X8 készülékben megvan minden: két nagy teljesítményű kerámiatárcsás őrlőfeje hosszú évekig garantálja a megbízható őrlési eredményeket, amelyek mindig ugyanolyan szemcséjűek, állagúak és egyenletesek lesznek. A csúcsinnováció valami különleges többletet biztosít, ez pedig az A.G.A.© (Automatic Grinder Adjustment, automatikus őrlőfej-beállítás) – egy elektronikusan szabályozott automatikus önbeállító rendszer. A Pulse Extraction Process (P.E.P.®) a kis mennyiségű különlegességekhez optimális kivonatolási időt biztosít, a CLARIS Pro Smart, illetve az Intelligent Water System (I.W.S.®), intelligens vízrendszer) pedig a tiszta ízhez szolgáltat tökéletes vízminőséget.

A GIGA X8 különlegessége egy korszerű, állítható magasságú kombinált kávékiömlő, amely finomhab technológiájának köszönhetően tejjel és tejhabbal készíti el a népszerű különlegességeket. A gyors funkció rekordidő alatt garantálja a kávéspecialitásokat.

A legkiválóbb minőséggel párosuló megnövelt teljesítmény – ez az új GIGA X8. A kis méretű, 4,3 hüvelykes érintőképernyős színes kijelzőt könnyen és magától értetődően lehet kezelni A mosogatógép-tűrő csepegtető tálca fél kézzel is könnyen eltávolítható, üríthető és visszahelyezhető. Súlypontja ideális helyen van ahhoz, hogy megelőzze a kiömlést. Egyszerű, tiszta, gyors és kényelmes – ez az 5 csillagos koncepció a legutolsó részletekben is megnyilvánul.

TÜV-tanúsítvány szerint garantált higiénia

Az új GIGA X8 karbantartása éppen olyan egyszerű, logikus, könnyen és magától értetődően kezelhető, mint a működése. Az eredeti JURA karbantartási termékek és a beépített átmosási és tisztítási programok egy gombnyomásra biztosítják a TÜV-tanúsítvány szerinti higiéniát. Nagyon könnyen tisztítható a tejrendszer is. A teljesen automatikus folyamat a kijelző egyetlen érintésével elindítható, és tökéletes tisztaságot biztosít. A stabil kombinált kávékiömlő néhány egyszerű mozdulattal leszerelhető. Az elöl található tejkifolyók könnyen hozzáférhetők, szükség esetén pedig egyszerűen cserélhetők.

Éppen olyan egyedi, mint az Ön igényei

Mindegy, hogy önálló automata kávéfőző gépként vagy megfelelő kiegészítőkkel, például csészemelegítőkkel vagy nyilvántartási rendszerrel kibővítve üzemelteti, bármely felhasználási területre beállítva tökéletes kávémegoldásként használhatja a GIGA X8 készüléket. A növekvő követelményekhez is könnyedén alkalmazkodik.